Антихрист, дяволът, Луцифер, Сатана - каква е разликата

Бунтовен архангел Сатанаил при свалянето Сатана получиха името. Той не е бил антихриста (с малки букви), и тъй като Бог не се е бил, и просто реших да отида в другата посока, и Христос не съществува. Пристигането на Антихриста (с) обеща да библейските пророчества. Въпреки, че Антихриста - продукт на една и съща сила, но това не е едно и също лице, че Сатана.







Бившият Сатанаил в крайна сметка стана недоволен от прямо врага и corrupter, а нелоялен служител става проводник на противоположни идеи. И тогава той поема поста на дявола. Ето защо, ако да кажем името на тази длъжност като цяло, без да се уточнява какво имаме предвид върховен дявол, който в този случай трябва да бъде написана с главна буква, като същото правило като това на президента.

Има много превъплъщения на дявола. Един от тях, този, който е проектиран да работи директно с хората, по прякор Луцифер - светлинен.

позиция - на дявола, името - Сатана псевдоним - Луцифер, задачата на този етап - подготовката за пристигането на Антихриста.

модератор избра най-добрият отговор

Така че, с ваше разрешение, аз (агностик) Сега лежеше каноничността версия на отговора на своя не vopros.A ужаса, че си написал над друг, отговарящ без позоваване на каквито и да било източници.

Така Луцифер ние сме били една от най-любимите творения на Бога (според различни източници е или архангел херувим), и това беше неговата imya.Oznachalo го "светлина Носител" .Pozzhe, когато той се разбунтува против Бога (и да се промени естеството си към злото) и е бил хвърлен там, така да се каже, прякори:

Един от тях е "дявола" (което на гръцки означава "клеветник подбудител"), Сатана (който е от еврейски означава "противник" .Protivnik бог, разбира се) .Pozzhe във фолклора на тези прякори станаха нещо обикновено и почти се превърна в имена но в действителност това е като преди падането на Луцифер, а след това ostalsya.Vot само след падането на името беше ироничен износване harakter.No той е бил Луцифер Yahvevichem, и все още е.)))

Следваща kasaetsya.Takticheski че Антихриста е името на всеки, който се противопоставя на Христос (тоест, всеки еретик - вече е мини Антихрист) .tak е и преводач на думата като "вместо Христос" и вече има стратегически би било лъжепророк в последните времена, описани в Апокалипсиса която ще бъде водена от злата воля на демоните на ада и се Луцифер, но той chelovekom.Koroche, инструмент на Луцифер на тази земя, чрез който това ще се отрази на chelovechestvo.Vrode в пророчествата ще казва, че той obnagleet до такава степен, че ще се обади самият бог м (оттук "вместо Христос") и в същото пророчество, че много хора вярват, защото той е и "чудеса" прави nachnot.Ponyatno с някого, когото pomoschyu.No вече е в ръцете на Йоанна Bogoslova, ако проявявате интерес.







Фактът, че не е Сатана или Луцифер е едновременно продукт на злото. Ако ние считаме, алтернативни форми на представяне на библейския мит, а след това те могат да намерят по-разумно версия на събитията. Например Друнвало Melhisedek казва, че Луцифер, любимата Божия ангел изглежда е поклонник на големия си създател и си представя себе си достоен да заеме мястото му, в действителност, никой не може и не предаде. Първоначално всички божествени същества се раждат с априори, така да се каже, просветление, е първоначално близо до Бога. Те не минават по този начин сами по себе си, и от раждането е било перфектно. Луцифер, тъй като той е невероятно интелигентен, засегнати от въпроса за образуване на божествената същност е да се премине от дъното обратно към Бога, това е да се мине по пътя на знанието. И тъй като той е бил благословен от Бога в създаването на нова алтернатива изкуствена вселена. Това означава, че тя не се състои на бога на Вселенски Константинополски патриарх, а просто е създаден друг клон се ръководи. И той не беше хвърлен в ада, той пита ляво)) Organischoval дъщерно дружество.)) Ще се изненадате, но има и версии, които са ни създали Луцифер, и всички материали. Това е, всъщност, ние всички сме деца на Луцифер. Но за съжаление Луцифер не е имал силата да съживи създаването му. Това означава, че плътта е създаден и вдъхне живот не е работил. Тогава той дойде на помощ на Господа, който съживи изкуствено неговата вселена. В резултат на това ние сега се раждат без божествено познание, ние сме децата на Луцифер нетъкан текстил, създадени от него. Но всеки един от нас е частица от светлина, тънка нишка водеща обратно към Бога. И сега на Земята имаме избор, остана с Луцифер удавяне в фантоми ползи от значение, или да се върне в Бога чрез знанието.

Антихрист, дяволът, Луцифер, Сатана - каква е разликата

Интересно vopros.Antihrist-противопоставя Христос, син на Boga.Dyavol, -DUEVOLE, -Друга име Kuevoltreno, -rules ръка Ангра Manyu.Nasha религия-млад.

Луцифер буквално генериране (дарител) светлина, - един от любимците на архангел Библията

panteona.Vosstavshy срещу Учителя и Отца.

Сатанаил (сатана) -tvorets материален свят, един от любимите име на стойността Gospoda.Po, брояч врага си Луцифер -tvortsa свят dush.TAK БЕ.







Свързани статии